Extra diensten

Eigen werkplaats voor onderhoud en aanpassing

Van Vlastuin Agro beschikt over een eigen werkplaats met onder meer een eigen remmenbank, bandenservice en hydrauliekservice. Hier vindt onderhoud plaats aan ons rijdend materieel. Ons bedrijf is RDW-gecertificeerd, waardoor we ook Apk-keuringen en tachograafijkingen kunnen verzorgen. In de werkplaats houden we niet alleen het eigen materieel in topconditie, we voeren ook aanpassingen uit aan vrachtwagens en opleggers. Bijvoorbeeld om ze lichter en zuiniger te maken. In onze werkplaats zijn al heel wat grote en kleine technische innovaties en verbeteringen ontwikkeld.

Weegbrug
Omdat Van Vlastuin Agro beschikt over een eigen weegbrug (max. 60 ton), zijn we niet afhankelijk van dienstverlening door derden. Dit maakt ons slagvaardiger en zorgt voor tijd- en kostenbesparing. De weegbrug is ook beschikbaar voor derden. Onze weegbrug is 24 uur per dag, 6 dagen per week geopend. Op zondag is de weegbrug gesloten.

Wasplaats
Bij het GMP-gecertificeerde vervoer van (biologische) grondstoffen is hygiëne een belangrijk aspect. Geen wonder dat Van Vlastuin Agro heeft geïnvesteerd in een wasplaats op haar eigen bedrijfsterrein in Ede. Hier is een fulltime wasspecialist aan de slag met het reinigen van ons materieel volgens de geldende protocollen.

Neem contact op
Agrarisch transport

Samen onderweg

Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Neem dan nu contact op voor meer informatie over Van Vlastuin Agro in het algemeen, onze expertises of toekomstbestendig samenwerken in het bijzonder.

Neem contact op