22 januari 2021

2 Nieuwe Scania’s R450

Afgelopen week hebben wij de eerste twee Scania R450 trucks in gebruik genomen uit een serie van 14. Deze trucks zijn uitgerust met alle mogelijke veiligheidsopties:

  • Lane Departure Warning (Waarschuwt voor het rijden buiten de rijstrookmarkering)
  • Advanced Emergency Brake (Noodrem en detectiesysteem)
  • Adaptive Cruise Control (Automatisch afstand houden ten opzichte van de voorligger)
  • Side Detection Package (Dode hoek detectie)
  • Verstelbare en verwarmbare trottoir en dode hoek spiegels Geïntegreerde standairco

In onze eigen werkplaats zijn de trucks opgebouwd met hydraulieksysteem, Alcoa velgen, magnetron en een FleetXPS boordcomputer met Video Intelligence dashcam van Trimble. Deze worden gebruikt om de rijstijl van de chauffeur optimaal te coachen.

I.s.m. Joost Hemstede van Scania Veenendaal is er veel tijd gestoken in het optimaliseren van de configuratie van de auto’s. Dit heeft geresulteerd in een laag eigen gewicht. Met het investeren in nieuw en licht materieel en intelligente hulpsystemen hopen we met deze voertuigen een optimale beladingsgraad en een laag brandstofverbruik te kunnen realiseren.

Voor meer informatie m.b.t. opbouw of onderhoud van trucks en opleggers, neem contact met ons op: werkplaats@vanvlastuintransport.nl of 0318-651808.

Samen onderweg

Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Neem dan nu contact op voor meer informatie over Van Vlastuin Agro in het algemeen, onze expertises of toekomstbestendig samenwerken in het bijzonder.

Neem contact op