15 juli 2021

Nascholing Code 95

Zaterdag 21 en 28 maart jl. hebben diverse medewerkers van Van Vlastuin Agro weer een nascholingscursus voor Code 95 gevolgd.

Deze keer werd er door een docent de arbeidstijdenwet en het gebruik van de digitale tachograaf behandeld. De Arbeidstijdenwet én het gebruik van de digitale tachograaf nemen een belangrijke plaats in bij het werken in transport. Chauffeurs moesten een meerkeuze-vragenlijst invullen met daarin lastige vraagstukken m.b.t. beide onderwerpen. Daarna werden onduidelijkheden en uitzonderlijke situaties besproken.

Van Vlastuin Agro biedt haar chauffeurs jaarlijks een aantal nascholingscursussen o.a. op het gebied van rijstijl, schadepreventie etc. Hierdoor blijven de chauffeurs alert en kunnen zij inspelen op de actuele situatie. Binnenkort staat er weer een cursus gepland m.b.t. de regelgeving omtrent het verantwoord vervoer van diervoeder-grondstoffen en consumptiegoederen (GMP-regelgeving).

Samen onderweg

Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Neem dan nu contact op voor meer informatie over Van Vlastuin Agro in het algemeen, onze expertises of toekomstbestendig samenwerken in het bijzonder.

Neem contact op