Over ons

Ruim 40 jaar ervaring in de agrarische wereld

Van Vlastuin Agro is in 1982 opgericht door H. van Vlastuin. Hij startte in dat jaar met een agrarisch loonbedrijf en voerde werkzaamheden uit voor derden.

Van Vlastuin Agro is sinds 1995 gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte goederen. De focus lag daarbij al snel op agrarische producten en veevoedergrondstoffen. Vanaf het begin zoekt ons bedrijf naar innovatieve oplossingen om het vervoer efficiënter, flexibeler en duurzamer te maken.

Zo is in 1998 gestart met zogenaamde walkingfloor opleggers. Deze zijn uitgerust met een horizontaal lossysteem waardoor er méér volume wordt vervoerd. Tot wel ca. 95 kubieke meter! Tevens is er de mogelijkheid om complete ladingen van pallets en big bags te transporteren.

Bij Van Vlastuin Agro werken 70 mensen, van wie 7 op het bedrijfskantoor in Ede. Ons bedrijf beschikt over een eigen werkplaats, weegbrug en wasplaats en kan zo zeer flexibel opereren.

Visie
We doen het goed of we doen het niet. Deze slogan brengt Van Vlastuin Agro dagelijks in de praktijk. We zijn een gedreven familiebedrijf. Onze betrokken medewerkers zoeken altijd naar verbetering van de dienstverlening. Zo zijn we op een hoog niveau geautomatiseerd en beschikken over transportcombinaties die door een lager gewicht meer lading kunnen vervoeren. In onze dienstverlening staan betrouwbaarheid en correctheid voorop.

Onze mottos? Ja = ja, afspraak = afspraak. Juist in de combinatie van betrokken dienstverlening en efficiency in uitvoering zit onze toegevoegde waarde voor opdrachtgevers.

Duurzaamheid
Van Vlastuin Agro is als specialist in vervoer van biologische grondstoffen meer dan gemiddeld gericht op duurzaamheid. Niet alleen verloopt het transport van deze goederen volgens duidelijke protocollen, ook in onze eigen bedrijfsvoering werken we met oog voor mens en natuur. Een voorbeeld is onze doorlopende zoektocht naar middelen om te besparen op brandstofverbruik. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met Euro-6 motoren en door het bewust lichter maken van ons materieel, vervoeren we méér lading per transport. Dat levert winst op, zowel financieel als in termen van milieubesparing.

Historie
Van Vlastuin Agro is in 1982 opgericht door H. van Vlastuin. Hij startte in dat jaar met een agrarisch loonbedrijf en voerde werkzaamheden uit voor derden. Het ging onder meer om zaaien, ploegen, hakselen en grondwerk. In 1988 is de dienstverlening uitgebreid met transport. Een eerste truck werd gekocht, al snel gevolgd door meer transporteenheden. In 1991 is de toekenning voor grensoverschrijdende vergunningen ontvangen en werd het werkgebied internationaal. Omdat losgestorte goederen al snel een specialisme werden, zijn in 1993 de eerste kippers gekocht. Sinds 1995 is vervoer van losgestorte goederen – vooral agrarische producten, veevoedergrondstoffen en turf – hét specialisme. Sinds 1998 is de vervoersvloot uitgebreid met walking floor opleggers. Inmiddels is Van Vlastuin Agro al vele jaren GMP-gecertificeerd. We zijn sterk gericht op het volgens strikte protocollen vervoeren van agrarische producten voor menselijke consumptie, zoals cacao, rijst, spelt, etc.

Neem contact op
Agrarisch transport

Werken bij Van Vlastuin Agro

Iets voor jou!?

Van Vlastuin Agro is een familiebedrijf en dat komt niet alleen omdat er diverse ‘Van Vlastuins’ werken. We zijn een sociaal bedrijf waar medewerkers oog hebben voor elkaar én hart voor de zaak. Zoek je afwisseling in je werk en vind je het geen probleem om de hele week van huis te zijn?

Agrarisch transport

Samen onderweg

Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Neem dan nu contact op voor meer informatie over Van Vlastuin Agro in het algemeen, onze expertises of toekomstbestendig samenwerken in het bijzonder.

Neem contact op